Priemyselný vysávač Husqvarna T 10000

Priemyselný vysávač Husqvarna T 10000
Najvýkonnejší priemyselný cyklónový vysávač Husqvarna T 10000 je určený pre tie najnáročnejšie aplikácie. Je plne kompatibilný s brúskami typu Husqvarna PG 820, PG 680 a PG 530 a zabezpečuje dokonalé odsávanie prachu pri brúsení podláh. Okrem brúsok je ho možné použiť aj pre iné aplikácie, ako napríklad pílenie a rezanie betónu. T 10000 má mimoriadne spoľahlivý filtračný systém s primárnym filtrom a až s trojicou HEPA filtrov. Navyše je ho možné doplniť o predseparátor prachu C 5500, pomocou ktorého sa zachytí väčšina častíc a zvyšuje sa tak kapacita samotného vysávača, a znižuje sa potreba čistenia filtra. Systém vreciek Longopac zaistí jednoduchý a bezprašný odvoz materiálu.

Čistič vzduchu sa dodáva s týmto príslušenstvom:
  • 1 x 76 mm odsávacia hadica dĺžky 10 m
  • 1 x 50 mm odsávacia hadica dĺžky 7,5 m
  • 1 x Adaptér Camlock 76 – 50 mm
  • 1 x Odsávacia trubica, 50 mm
  • 1 x Nástroj na podlahu, 50 mm, šírka 450 mm
  • 1 x "nekonečné" vrece Longopac
967 66 37-04
Cena na vyžiadanie
* Ceny sú uvádzané bez DPH

FUNKCIE

Funkcie

Efficient filtration system

The three separate filtering stages result in longer working time between filter cleaning. The dust is filtered through a cyclone chamber, which separate the heaviest parts, up to 95% of the dust, before the washable main filter. The HEPA micro filters are individual tested and certified to capture 99.99% of the remaining silivia dust in the respirable fraction (0.3µm).
Funkcie

Easy and efficient filter cleaning

The Jet Pulse filter cleaning system ensures high continuous airflow thanks to easy and efficient cleaning of the conical main filter without opening the machine.
Funkcie

Durable design

Corrosion-resistant steel clamps, welded frame with dust bag platform and durable steel handle make it ready to serve for many years.
Funkcie

Excellent stability and mobility

The slim design, solid non-marking tires, swivel casters and hitch for attaching a separator allows for excellent mobility and stability.

TECHNICKÉ PARAMETRE

MotorMotor

OstatnéOstatné

RozmeryRozmery



Máte záujem o tento produkt ?
Napíšte nám.


Meno a priezvisko / Firma

E-mail

Mobilné číslo
Správa


Súhlasím so spracúvaním osobných údajov